• Novo
Regal za pohranu daljinskog upravljača, stabilni kvalitetni multifunkcijski prostor za pohranu malih i elegantnih izvrsnih izrada za dom

Regal za pohranu daljinskog upravljača, stabilni kvalitetni multifunkcijski prostor za pohranu malih

KM 23.90

Iznos
Na skladištu

Prozirno samoljepljivo lijepljenje čvrsto, snažno nosivo, vodootporan, jednostavan za primjenu na tuš u kupaonici Može se ugraditi na zid spavaće sobe ili dnevnog boravka za pohranu daljinskih upravljača, telefona i drugih sundries. Mali i elegantan oblik, ušteda kućnog prostora, male veličine, lagane težine, ali praktičnog malog kutije za odlaganje objekta. Jednostavan za instaliranje, bez probijanja i jednostavne zalijepi, bez ugradnje u tragovima, zgodno i neće uzrokovati oštećenje zida. Organizirajte i pohranite daljinske upravljače i mobilne telefone itd. I koristite vertikalni prostor za smanjenje dnevnih nevolja za pohranu. Organizirajte i pohranite daljinske upravljače i mobilne telefone itd i koristite vertikalni prostor za smanjenje dnevnih proba za pohranu. Jednostavan za instaliranje, bez probijanja i jednostavne zalijepi, bez ugradnje u tragovima, prikladno i neće uzrokovati oštećenje zida. Prozirno samoljepljivo lijepljenje čvrsto, jaki nosivi, vodootporan, jednostavan za prijavu na tuš u kupaonici. Mali i elegantan oblik, ušteda kućnog prostora, male veličine, lagane težine, ali praktični mali okvir za pohranu objekata. Može se ugraditi na zid spavaće sobe ili dnevnog boravka za pohranu daljinskih upravljača, telefona i drugih sundries.Kako koristiti : 1. Otkinuti ljepilo3. Stavite ljepilo na karoseriju kutija4. Otkidaju ljepilo na drugoj strani5. Postavite okvir na Wall6. Instalacija je dovršavanje : Vrsta predmeta : Skladište Maketa Materijal : Abscolor : Gray Size : cca.1 Itweight : cca.7oz funkcija : Skladištenje daljinskog upravljača, mobilnog telefona itd. Lista paketa : 1 x kutija za pohranu1 x prozirna samoljepljiva ljepljiva spektora : Zbog ručnog mjerenja, veličina je blago odstupanje, a postoji mala greška između stvarnog objekta i slika zbog problema s prikazom. Shvatite ako postoji greška.

Deklarisana svojstva

Item Type:
Storage Box
Material:
ABS
Color:
Gray
Size:
Approx. 10x8cm/ 3.9x3.1in
Weight:
Approx. 47g/ 1.7oz
Function:
Storage of Remote Control, Mobile Phone, etc.
Package List:
1 x Storage Box1 x Transparent Self-Adhesive Sticker:
Note:
Due to manual measurement, the size is slightly deviated, and there is a slight error between the actual object and the picture due to the display problem. Please understand if there is any error. :

Najbolje ponude