• Novo
Reptil biljni kaktus plastični umjetni vodeni kaktus postrojenja Terrarium Reptile Reptile Rezervoarski dekor simulacije plastični kaktus postrojenje za uređenje uređenja pedila za kornjače od brade

Reptil biljni kaktus plastični umjetni vodeni kaktus postrojenja Terrarium Reptile Reptile Rezervoarski

KM 3.00

Iznos
Na skladištu

Širok spektar primjene : Ovaj ukrasni postrojenje za umjetno kaktus pogodno je za guštere, kameleone, žabe, gekone, zmije i druge gmizave Pogodno za akvarijume, staklene posude, rezervoare za gmizave ili kao ukras doma. Manje održavanja : Umjetne biljke su različite od živih biljaka, umjetnih vodenih biljaka, ne mijenjaju i čuvaju originalnu ljepotu, ne trebate provoditi vrijeme obrezivanja. Ne trude se u vodi i mogu se koristiti duže vrijeme. Živahna i prekrasna ukras : vrlo živahna u vodi, vrlo pogodna za ukrašavanje akvarija. Odlična je zabavna za vašu ribu i pogodan je za akvarijume i akvarijume. Sigurnost na kućne ljubimce : Ovaj ukras za kaktus izrađen je od plastike koja će zadržati svoj oblik i neće izblijediti. Ne zagađuje kvalitet vode i ne ugrožava zdravlje životinja. Materijal je mekan i neće ogrebati kožu vašeg ljubimca. Izdržljiv i višekratni : Ova ukrasna postrojenja za umjetnu kaktusu izrađena je od sintetičke smole i izdržljiv je, može se dugo natopiti u vodi, a da se ne oštetite, možete ga oprati i koristiti ga više puta. Širok spektar primjene : Ovaj ukrasni postrojenje za umjetno kaktus pogodno je za guštere, kameleone, žabe, gekone, zmije i druge gmizave. Pogodno za akvarijume, staklene posude, rezervoare za gmizave ili kao ukras doma. Manje održavanja : Umjetne biljke su različite od živih biljaka, umjetnih vodenih biljaka, ne mijenjaju i čuvaju originalnu ljepotu, ne trebate provoditi vrijeme obrezivanja. Ne trude se u vodi i mogu se koristiti duže vrijeme. Živahna i prekrasna ukras : vrlo živahna u vodi, vrlo pogodna za ukrašavanje akvarija. Odlična je zabavna za vašu ribu i pogodan je za akvarijume i akvarijume. Sigurnost na kućne ljubimce : Ovaj ukras za kaktus izrađen je od plastike koja će zadržati svoj oblik i neće izblijediti. Ne zagađuje kvalitet vode i ne ugrožava zdravlje životinja. Materijal je mekan i neće ogrebati kožu vašeg ljubimca.

Deklarisana svojstva

Condition:
100% Brand New
Project type:
Plastic cactus factory
Material:
plastic
Color as shown :
Size:
approx 10x19cm / 3.9x7.5 inch
Application:
desktop potted plants, plant micro-landscape
Packing list:
2 x plastic cactus plant :
Feature:
1) Realistic plant shapes can be placed in glass containers to create natural hiding places for reptiles and amphibians and make their lives fun. :
2) This artificial cactus plant is full of vitality, with red flowers blooming on the plant, it is also a delight for the eye as a table pot plant and can be given as a Christmas present to family and friends. :

Najbolje ponude