• Novo
Sa Co-Sport za bebe mesečno prekrivač beba bebe meseci foto pokrivač novorođenče na 12 meseci prekretnice za fotografiju, dečji devojki za devojku i dečko

Sa Co-Sport za bebe mesečno prekrivač beba bebe meseci foto pokrivač novorođenče na 12 meseci

KM 13.49

Iznos
Na skladištu

Poliester 【Visoka kvaliteta】 izrađena od vrhunskog poliestera, svilenkastog mekanog i super ugodnog za dodir. Fina izrada, odupiru se borama, bledom i smanjivanjem. 【Desgin】 Naše ćebe je pogodno za sve uređaje za snimanje slika, uključujući mobilne telefone i profesionalne fotoaparate. Svijetla boja i moderan uzorak, naša prekretnica će snimiti sve posebne trenutke vašeg bebe upravo toliko putnika. 【Savršena veličina】 Debek mjeri 100 x 100 cm / 40 x 40 inča. Ive najbolji poklon za tuširanje bebe - savršena neutralna prebila za prekreta za bilo koji poklon za bebe i bebe. Očekujući da će mame voljeti našu dječju bobe za snimanje sjećanja koja traju zauvijek. Nikad ne možete imati dovoljno za bebe! 【Multi-funkcija】 Ova velika pozadina može se široko koristiti kao pokrivač sa kolijenjem, zamotavanje pločica, prekrivač za bebe, sestrinstvo, dnevno reprodukciju i još mnogo toga. 【Visoka kvaliteta】 izrađena od vrhunskog poliestera, svilenkastog mekanog i super ugodnog za dodir. Fina izrada, odupiru se borama, bledom i smanjivanjem. 【Desgin】 Naše ćebe je pogodno za sve uređaje za snimanje slika, uključujući mobilne telefone i profesionalne fotoaparate. Svijetla boja i moderan uzorak, naša prekretnica će snimiti sve posebne trenutke vašeg bebe upravo toliko putnika. 【Savršena veličina】 Debek mjeri 100 x 100 cm / 40 x 40 inča. Ive najbolji poklon za tuširanje bebe - savršena neutralna prebila za prekreta za bilo koji poklon za bebe i bebe. Očekujući da će mame voljeti našu dječju bobe za snimanje sjećanja koja traju zauvijek. Nikad ne možete imati dovoljno za bebe! 【Multi-funkcija】 Ova velika pozadina može se široko koristiti kao pokrivač sa kolijenjem, zamotavanje pločica, prekrivač za bebe, sestrinstvo, dnevno reprodukciju i još mnogo toga. Specifikacija : Materijal : Višebojna Pogodna Starost : 0-12 mjeseci Primjenjivi spol : Unisex Pogodna sezona : Svi sezoni Paketi uključuju 1 x Obećaj za pokriće Ako je proizvod ima bilo kakvih problema, slobodno nas kontaktirajte, mi ćemo pomoći Problem rješavate što je brže moguće.

Deklarisana svojstva

Material:
Polyester
Color:
Multi-color
Suitable Age:
0-12 months
Applicable gender:
Unisex
Suitable seasons:
All seasons
Package Included 1 x Blanket:
Promise If the product has any quality problems, please feel free to contact us, we will help you solve the problem as quickly as possible.:

Najbolje ponude