• Novo
CHINLIFE ograda za stepenice mreža protiv pada najlonska zaštitna mreža sigurnosna mreža za djecu izolacijska zaštitna mreža za vrtiće, Prilagodljiva)

CHINLIFE ograda za stepenice mreža protiv pada najlonska zaštitna mreža sigurnosna mreža za djecu izolacijska

KM 2.00

Iznos
Na skladištu

● Mreža za sprečavanje pada stepenica : mreža takođe može sprečiti da cipele, dečije igračke i drugi predmeti padnu sa prozora, balkona i balustera stepenica, pružajući dobru sigurnost za zaštitu prolaznika od slučajne štete ● Širok spektar upotrebe : mreže za užad su pogodne za različite scenarije, kao što su hodnici vrata i prozora, stepenice, balkoni, ograde, vrtići, zabavni parkovi, Javni objekti, pejzažne ograde, vanjski zidovi, mreže za zaštitu bilja itd. i može igrati ulogu u zaštiti sigurnosti. ● Jaka i izdržljiva : zaštitna mreža je napravljena od najlonskog užeta od tri niti, koji je mekan, jak, otporan na svjetlost, otporan na habanje i ima duži vijek trajanja. ● Specifikacija : prečnik sigurnosne mreže 6 mm, razmak mreže 10 cm.Zaštitnu mrežu možete prilagoditi prema vašim potrebama. pogodan i za biljke penjačice, povrće, voće i cvijeće. ● Dječje penjačke mreže : tradicionalna ručno tkana izrada, prilagođene držače prečnika užeta i bilo koje druge veličine mreže, ako imate bilo kakvih pitanja ili potreba, kontaktirajte nas putem e-pošte. ◆ Opis proizvoda : 1. Ovo je visokokvalitetna sigurnosna ograda. koji ima vlačnu i suznu otpornost2. Zaštitite djecu dok izbjegavate Igračke i cipele od pada3. Najlonska mreža za teške uslove rada je izdržljiva i nije je lako povući djecom4. Lako za čišćenje i lako za čuvanje. Mreža se može prati i presavijati◆ naziv : sigurnosna mreža za mačke/ mreža za sprečavanje pada stepenica◆ materijal : Najlon - Boja : Bijela - Veličina mreže : 10 x 10cm, 5x5cm - debljina užeta : 6mm, 5mm - Veličina : Dužina x Širina (bilo koja veličina se može prilagoditi prema vašim potrebama)◆ paket uključen : 1* mreža za zaštitu od najlona.

Deklarisana svojstva

Safety net diameter 6MM, mesh spacing 10CM.Color:
White.Protective net can be customized according to your needs. also suitable for climbing plants, vegetables, fruits and flowers.

Najbolje ponude