• Novo
Crtani u disk, slatka šivaća mašina USB fleš pogon Veličina palac pogona Portable USB fotografija za pohranu podataka dijeljenje mjenjača

Crtani u disk, slatka šivaća mašina USB fleš pogon Veličina palac pogona Portable USB fotografija za pohranu

KM 4.75

Iznos
Na skladištu

Slatka crtana mašica za šivanje dizajna USB fotografija Stick, možete na ključu ili ruksaku kao privjesak, čineći da izgleda prelijepo i zgodno Kompatibilan je s Win 7/8/10 / Vista / XP / UNIX / 2000 / ME / NT / OS X i drugim sustavima kako bi zadovoljili vaše potrebe za različite sisteme i pružimo vam dobro iskustvo. Pogodno za skladištenje, prijenos i razmjenu digitalnih podataka ili muzike, fotografija, priručnika i drugih podataka, bez upravljačkog programa, utikača i reprodukcije, roman USB pogon može lako razlikovati tradicionalni u disk, a lijep oblik za vaš radni dan više ugodno. Sa novitetom i praktičnošću, možete pohraniti i neke slike, muziku, filmove i dobre uspomene i dati ga porodici i prijateljima kao rođendanski pokloni, božićne poklone i novogodišnje poklone. Omogućite vam sigurne, pouzdane i prijenosne uređaje za pohranu i pružate različite stilove kapaciteta za vas da odaberete, bilo da se radi o funkciji ili kućnoj upotrebi, uvijek postoji jedan pogodan za vas. Značajka : Slatka dizajna šiljatih mašina za crtane mašice USB, možete na ključu ili ruksaku kao privjesak, čineći da izgleda prelijepo i pogodno 2. Kompatično sa Win 7/8/10 / Vista / XP / Unix / Vista / XP / Unix / 2000 / ME / NT / OS X i drugi sustavi za ispunjavanje vaših potreba za različite sustave i pružanje dobrog iskustva 3. Pogodno za skladištenje, prijenos i razmjenu digitalnih podataka ili muzike, fotografija, priručnika i drugih podataka, bez vozača , Plug and Play, roman USB pogon može lako razlikovati tradicionalni U disk, a lijep oblik da vaš radni dan učini ugodnijim 4. Novost i praktičnošću, možete pohraniti i neke slike, muziku, filmove i dobre uspomene i dati To za vašu porodicu i prijatelje kao rođendanske poklone, božićne darove i novogodišnji pokloni 5. Navedite vam sigurne, pouzdane i prenosive uređaje za pohranu i pružate različite stilove kapaciteta za vas da biste odabrali, bilo da se nalazi u kancelariji ili kućnu upotrebu Uvijek postoji jedan pogodan za vas Kako koristiti : Plug & Play Specifikacija : TIP Artikl : Fotografski materijal : ABS Boja : Crni kompatibilni sustav : za Win 7/P / UNIX / 2000 / ME / NT / OS X itd.

Deklarisana svojstva

Item Type:
Photo Stick
Material:
ABS
Colour:
Black
Compatible System:
For Win 7/8/10 / Vista / XP / Unix / 2000 / ME / NT / OS X, Etc.
Application:
Suitable for Data Storage, Transmission and Sharing of Music, Photos, Movies, Designs, Manuals, Handouts, Homework, Etc.
Package List:
1 x Photo Stick:
Note:
Manufacturer Standard:
1GB = 1000MB, 1MB = 1000KB
Regarding Usable Capacity:
Please Note the Memorandum Regarding Storage Product Capacity
16GB= Approx. 14.5GB 15.5GB:
32GB= Approx. 28GB 30GB:
64GB= Approx. 58GB 60GB:
128GB= Approx. 119GB 124GB:

Najbolje ponude