• Novo
Baoblaze prostirke za zaštitu namještaja za grebanje za mačke Sofa jastuk za kućne ljubimce Lounge Bed mačka grebalica karton za igru, mačke u zatvorenom, Kitty Kitty, Surge 70x24x6cm

Baoblaze prostirke za zaštitu namještaja za grebanje za mačke Sofa jastuk za kućne ljubimce Lounge Bed

KM 43.60

Iznos
Na skladištu

Dizajn : pravougaoni ležaj za mačke, privucite pažnju svojim ljubimcima, mačke mogu da legnu na podlogu kao krevet, kauč Dobar kvalitet : napravljen od valovitog papira, koji ima udoban osjećaj za ruke, izdržljiv je i čvrst. Karakteristika : mačji jastučić za grebanje sa teksturama za grebanje dizajn izgleda spavaći krevet, može biti ležaljka, prostor se susreće sa mačkom koja se igra, čineći da se vaši mačići osećaju toplo. Daska za grebanje : oslobodite instinkte za grebanje mačaka dok smanjujete rizik od oštećenja vaših tepiha, zavjesa ili drugog namještaja. Odmor i igra : mačka kartonska grebalica je savršeno mjesto za odmor i igru, pogodno za sve uzraste mačaka i malih životinja. Opis : - dizajn : Rectangle cat lounge bed, privucite pažnju vašeg ljubimca, mačke mogu da legnu na podlogu kao krevet, kauč. - Dobar kvalitet : napravljen od valovitog papira, koji ima udoban osjećaj za ruke, izdržljiv je i čvrst. - Feature : mačji jastučić za grebanje sa teksturama za grebanje dizajn izgleda spavaći krevet, može biti ležaljka, prostor se susreće sa mačkom koja se igra, čineći da se vaši mačići osećaju toplo. - Daska za grebanje : oslobodite instinkte za grebanje mačaka dok smanjujete rizik od oštećenja vaših tepiha, zavesa ili drugog nameštaja. - Odmor i igra : mačka kartonska grebalica je savršeno mjesto za odmor i igru, pogodno za sve uzraste mačaka i malih životinja.Specifikacija : - materijal : valoviti papir-boja : Yellow Package uključuje : 1 mačka grebalica Padnota : molimo dopustite malo grešaka zbog ručnog mjerenja i različitih monitora.Imamo dugogodišnje iskustvo u prodaji robe online, fokusirani smo na pružanje najboljih proizvoda i usluga korisnicima.

Deklarisana svojstva

- Material:
Corrugated Paper
- Color:
Yellow
Package Includes:
1 Cat Scratcher Pad:
Note:
Please allow slightly errors due to manual measurement and different monitors.:
We have many years of experience in selling merchandise online, we are focus on providing best product and service to customers.:

Najbolje ponude