• Novo
01 02 015 Višenamjenski stalak, suši brzo skladišni stalak za zaštitu okoliša nema osebujnog mirisa sa posebnim dizajnom grana za kuću za kuhinju

01 02 015 Višenamjenski stalak, suši brzo skladišni stalak za zaštitu okoliša nema osebujnog mirisa sa posebnim

KM 0.33

Iznos
Na skladištu

Hrana, stalak za sušenje izrađen je od plastike za razred hrane, koji je ekološki prihvatljiv i bez osebujnog mirisa Višenamjenska upotreba, nije samo držač za boce, već i izvrstan ukras za bebe. Sigurno je koristiti. Podružnice su bez burske i neće oštetiti boce i bradavice. Specijalni dizajn grana, pogodan za sušenje dječjih boca i pribora raznih oblika i veličina. Brzo se suši, boca mlijeka može se prirodno sušiti visećim na stalku, a lako je instalirati. Hrana, stalak za sušenje izrađen je od plastike za razred hrane, koji je ekološki prihvatljiv i bez osebujnog mirisa. Višenamjenska upotreba, nije samo držač za boce, već i izvrstan ukras za bebe. Sigurno je koristiti. Podružnice su bez burske i neće oštetiti boce i bradavice. Specijalni dizajn grana, pogodan za sušenje dječjih boca i pribora raznih oblika i veličina. Brzo se suši, boca mlijeka može se prirodno sušiti visećim na stalku, a lako je instalirati. Hrana, stalak za sušenje izrađen je od plastike razrede hrane, što je ekološki prihvatljivo i nema osebujnog mirisa. Specijalni dizajn grana, pogodan za sušenje dječjih boca i pribora raznih oblika i veličina. Sigurno je koristiti. Podružnice su bez burre i neće oštetiti boce i bradavice. Brzo se suši, boca mlijeka može se prirodno sušiti visećim na stalak, a lako je instalirati. Višenamjenska upotreba, nije samo držač za boce, već i izvrstan ukras za bebe. Specifikacija : Vrsta predmeta : Shelfmaterial : PP Weight : cca.3ozproduct Veličina : cca. 14x13x19cm / 5,5x5.5 IN Primjenjivi scenariji : ulaz, kuhinja, restoran, ured, etc.Bracket : 9 nosač od nosača : sušenje mliječnih boca, papirnate ručnike, čaše, odvodnjavanje i Tr.Auksijarijskim nosačem : ključni pribor, bradavica, poklopac za ključeve , Itd. Lista paketa : 1 x recnote za pohranu : 1. Molimo vas da omogućite grešku 1-2cm zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumevanju. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana u fotografijama može se pokazati malo drugačijim od stvarnog objekta.

Deklarisana svojstva

Item Type:
Shelf
Material:
PP
Weight:
Approx. 122g / 4.3oz
Product Size:
Approx. 14x13x19cm / 5.5x5.1x7.5in
Applicable Scenarios:
Entrance, Kitchen, Restaurant, Office, Etc.
Bracket:
9 Brackets
Main Bracket:
Drying Milk Bottles, Paper Towels, Cups, Draining, Etc.
Auxiliary Bracket:
Key Accessories, Nipple, Cup Lid, Etc.
Package List:
1 x Storage Rack:
Note:
1. Please allow 1‑2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Najbolje ponude