• Novo
Crystal Whiskey Glass-Set od 2 Rezervna stakla za Whisky, Scotch & burbon-Rocks naočare za staromodne koktele & amp; Pića - elegantna zlatna folija Poklon kutija

Crystal Whiskey Glass-Set od 2 Rezervna stakla za Whisky, Scotch & burbon-Rocks naočare za staromodne

KM 14.95

Iznos
Na skladištu

✔️ Naočare za viski za poznavaoce-Set čaša za viski izrađen za ljubitelja viskija i njegovu sofisticiranu kolekciju viskija Rezultat je izuzetno kvalitetno kristalno staklo bezvremenskog dizajna. Dio kolekcije Privilege, ova kultna čaša je za legendarna žestoka pića. 
✔️ Vrhunski kristal-Ultraclear, briljantno i prozirno kristalno staklo, ali otporan i sa teškom podlogom za udobno kovitlanje vašeg omiljenog viskija, viskija ili burbona. Kvalitetne sirovine sa posvećenošću svjesnom luksuzu : koriste se samo najbolji izvori i bez zagađujućih sredstava za izbjeljivanje. Može Se Prati U Mašini Za Sudove. Podignite svoj barware za bolji ukus. ✔️Nadogradite svoj BARWARE - vaša čaša je pola uživanja u ispijanju viskija, ne pristajte na manje! Uživajte u finom iskustvu degustacije viskija ili burbona jer naše kristalno staklo ističe bogatu boju svog sadržaja i može se pohvaliti zadivljujućim sjajem i jasnoćom. Pomiješajte i uskladite s našim ostalim proizvodima od viskija kako biste stvorili svoj set viskija iz snova ili stanicu za koktel bar!. ✔️Izbor poznavaoca-podignite suptilne, uravnotežene okuse vašeg viskija jer naša teška čaša udobno sjedi u vašim rukama. Donoseći stil i sofisticiranost u vaše intimno iskustvo viskija, rezervno staklo za degustaciju od 11,5 oz pruža savršen servis. Pijte viski čist, na stijenama ili kao koktel u speakeasy stilu!. ? Elegantna poklon kutija za viski sa zlatnom folijom - zagarantovan HIT&"???"osjećaj kada raspakujete naš set od 2 čaše za viski. Poznat po našim poklon setovima bez premca i veličanstvenog kvaliteta, ROCKS je savršen za proslavu posebnih prilika. Ili poklon za njega, domaćinstvo ili vjenčani poklon vrijedan pamćenja, naše jedinstvene naočare podići će njihovu kolekciju barwarea. Sviđaju mi se vaše naočare ili ćemo ih otkupiti, to je tako jednostavno. Probudite svog unutrašnjeg barmena, uz klasično staromodno piće ili budite kreativni uz speakeasy koktele! Naš set od 2 čaša za viski su impresivne naočare u stilu lowball, savršene za koktele viskija na okupljanju nakon posla ili kasno uveče za dobrodošlicu vikendu.

Deklarisana svojstva

Najbolje ponude