• Novo
5kom DC Adapter, 5.5 x 2.1 ženski do 3.5 x 1.35 MM muški DC Adapter konektor ruter pretvarač snage za laptop interfejs kabl za napajanje konektor, Adapter konektor ruter kabl adapteri USB Co

5kom DC Adapter, 5.5 x 2.1 ženski do 3.5 x 1.35 MM muški DC Adapter konektor ruter pretvarač snage za

KM 3.00

Iznos
Na skladištu

Jednostavan za upotrebu : proizvod je mali i lagan, lako se stavlja u torbu i lako se nosi Specifikacija : 5.35 MM muški konverter konektor, plug and play, jednostavan za korištenje. 5 prodajte DC adapter 5.35 MM muški ruter p. Primjena : glavna funkcija proizvoda je konverzija interfejsa snage, ima širok spektar primjene. Pogodno za laptop, Android tablet, MP3, MP4, led svjetlo, ruter, Mini ventilator, kablovski Modem, Hub, photo player, SCM razvoj itd.pretvaranje snage veliki u mali utikač 5 spakujte malu torbu. Karakteristike : napravljen od visokokvalitetnih plastičnih i metalnih materijala, otporan je na habanje i izdržljiv. Prednost : konverzija i spajanje različitih tipova konektora; brzo povezivanje i prekid veze. Preporučuje se za DC 3 do 24 V sa maksimalnim opterećenjem od 3 ampera ili manje. Jednostavan za upotrebu : proizvod je mali i lagan, lako se stavlja u torbu i lako se nosi. Specifikacija : 5.35 MM muški konverter konektor, plug and play, jednostavan za korištenje. 5 prodajte DC adapter 5.35 MM muški ruter p. Primjena : glavna funkcija proizvoda je konverzija interfejsa snage, ima širok spektar primjene. Pogodno za laptop, Android tablet, MP3, MP4, led svjetlo, ruter, Mini ventilator, kablovski Modem, Hub, photo player, SCM razvoj itd.pretvaranje snage veliki u mali utikač 5 spakujte malu torbu. Karakteristike : napravljen od visokokvalitetnih plastičnih i metalnih materijala, otporan je na habanje i izdržljiv. Prednost : konverzija i spajanje različitih tipova konektora; brzo povezivanje i prekid veze. Preporučuje se za DC 3 do 24 V sa maksimalnim opterećenjem od 3 ampera ili manje. Karakteristike : 5.35 MM muški konverter konektor, plug and play, jednostavan za korištenje.Glavna funkcija proizvoda je konverzija interfejsa snage, ima širok spektar primene.Proizvod je mali i lagan, lako se stavlja u torbu i lako se nosi.Napravljen od visokokvalitetnih plastičnih i metalnih materijala, otporan je na habanje i izdržljiv.

Deklarisana svojstva

5.5 x 2.1 female to 3.5 x 1.35MM male converter connector, plug and play, easy to use. 5 sell DC adapter 5.5*2.1 female to 3.5*1.35MM male router p :

Najbolje ponude