• Novo
Famkit interaktivni konop za pse na otvorenom Vježbanje vješanje igračke za igranje izvlači igračku za tegljače za srednje i velike pse

Famkit interaktivni konop za pse na otvorenom Vježbanje vješanje igračke za igranje izvlači igračku za tegljače

KM 16.62

Iznos
Na skladištu

Povežite se na proljetni stup, kada se puste, igračka konopa će lansirati i privući progoni psa Velika interaktivna igračka psa za smanjenje dosade, izgaranje energije i vježbanja. Sa dugim kablom, možete ga objesiti iz grane drveta ili drvene grede da biste namamili pse da ugrize i reprodukuju. Ovaj igračka za konop za pse za unutarnju i vanjsku, odličnu za vrt, dvorište, pasko park itd. Sa ovom igračkom konopcem, vaši psi će sa sobom igrati tegbesku igru ​​sa sobom, odličnim za srednje i velike pse. Povežite se na proljetni stup, kada se puste, igračka konopa će lansirati i privući progoni psa. Velika interaktivna igračka psa za smanjenje dosade, izgaranje energije i vježbanja. Sa dugim kablom, možete ga objesiti iz grane drveta ili drvene grede da biste namamili pse da ugrize i reprodukuju. Ovaj igračka za konop za pse za unutarnju i vanjsku, odličnu za vrt, dvorište, pasko park itd. Sa ovom igračkom konopcem, vaši psi će sa sobom igrati tegbesku igru ​​sa sobom, odličnim za srednje i velike pse. Specifikacija : Stil : Stil 1 / Style 3 (opcionalno) Materijal : Pamuk Ropezij : Dužina kabla : 5m / 10m (opcija) Pamuk uže za pamuk : 36cm (stil 1); 40cm (Stil 3) Napomena : Molimo vas da razlikuje 1-3cm (0,4-1,19in) zbog ručnog mjerenja i lagane varijacije boja za različite postavke zaslona. Pakiranje, uključujući i pamučnu pamučnu igračku.

Deklarisana svojstva

 :
Style:
Style 1/Style 3 (Optional) 
Material:
Cotton rope
Size:
 
Cord length:
5m / 10m (Optional) 
Cotton rope toy:
36cm (Style 1); 40cm(Style 3)
Note:
Please allow 1-3cm (0.4-1.18in) difference due to manual measurement and slight color variation for different display setting.

Najbolje ponude