• Novo
Dispenzer pumpe za tečnost za nokte za uklanjanje laka za nokte za ponovno punjenje bočica 180ml posude za ponovno punjenje

Dispenzer pumpe za tečnost za nokte za uklanjanje laka za nokte za ponovno punjenje bočica 180ml posude za ponovno

KM 3.00

Iznos
Na skladištu

Glava pumpe od nerđajućeg čelika može sprečiti curenje tečnosti i prskanje Lako se uzima tečnost, štedi vrijeme i poboljšava radnu efikasnost. Dobra propusnost svjetlosti, sa skalom, lako se vidi stanje tečnosti unutra, a ona je antikiselina, alkalna i antikorozivna. Antistatička, antikorozivna, Aluminijumska pumpa za jezgro je lakša za pritiskanje, fleksibilnija, brži izlaz vode, duži vijek trajanja. Antistatička, antikorozivna, Aluminijumska pumpa za jezgro je lakša za pritiskanje, fleksibilnija, brži izlaz vode, duži vijek trajanja. Savršeno za poklone : moderan i praktičan dizajn, doneće vam neverovatno vizuelno iskustvo. Bez zauzimanja mnogo prostora, lako ga možete postaviti na bilo koju radnu površinu. Ovi proizvodi pogodni za salon ili dom, najbolji su pokloni za vaše prijatelje i porodicu. Glava pumpe od nerđajućeg čelika može sprečiti curenje tečnosti i prskanje. Lako se uzima tečnost, štedi vrijeme i poboljšava radnu efikasnost. Dobra propusnost svjetlosti, sa skalom, lako se vidi stanje tečnosti unutra, a ona je antikiselina, alkalna i antikorozivna. Antistatička, antikorozivna, Aluminijumska pumpa za jezgro je lakša za pritiskanje, fleksibilnija, brži izlaz vode, duži vijek trajanja. Antistatička, antikorozivna, Aluminijumska pumpa za jezgro je lakša za pritiskanje, fleksibilnija, brži izlaz vode, duži vijek trajanja. Savršeno za poklone : moderan i praktičan dizajn, doneće vam neverovatno vizuelno iskustvo. Bez zauzimanja mnogo prostora, lako ga možete postaviti na bilo koju radnu površinu. Ovi proizvodi pogodni za salon ili dom, najbolji su pokloni za vaše prijatelje i porodicu. Dizajn zatvorenog ventila ne samo da sprečava da usisana tečnost teče nazad u bocu, već i sprečava da tečnost u bočici ispari. Antistatička, antikorozivna, Aluminijumska pumpa za jezgro je lakša za pritiskanje, fleksibilnija, brži izlaz vode, duži vijek trajanja.

Deklarisana svojstva

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Pump Dispenser
Material:
Glass + Metal
Type:
Aluminum Core
Size:
Approx. 9.5 x 8cm / 3.7 x 3.1in
Capacity:
180ml
Features:
Used to hold various liquids
Uses:
Household, nail salon, etc.
PackageList:
1 x Pump Dispenser:
1 x Lid:
Note:
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Najbolje ponude