• Novo
Držač zadržite držač zaslona za diving medalje Origach, crni čvrst medalji Metalni držač za zid za nagrade ili vrpce, 16 inča

Držač zadržite držač zaslona za diving medalje Origach, crni čvrst medalji Metalni držač za zid za nagrade

KM 0.33

Iznos
Na skladištu

Lakše vješanje medalja : Medalni vješalica oko 15,75 inčnih visećih šipki sa 3 reda, dizajniran u nekoliko visećih područja, stavljanje medalja udvostručuje se i svi mogu vidjeti vašu medalju časti Odlične medalje : Napravljeno od premium željeza s elastičnošću i čvrstim konstrukcijama, može čvrsto držati teške medalje bez savijenog, mat crnog praška za zaštitu od korozije ili hrđe. Jednostavan za instalaciju : Naš dodaci za medalju uključuju vijke, sidre za suhozid i odstojnici zidova pomaže vam da lako postavite medalju. Dodatna oprema za ugradnju uključeni su za pogodnost vaše instalacije. Prikažite svoje medalje : radi tako teško za ronjenje medalje, tako da ih nemojte samo baciti u hrpu na dnu ladice! Svaki put kada hodate po ovoj medaljnskoj vješalicu, podsjetit ćete se na sav vaš naporan rad i predanost koji su vas doveli do sada, što će vas zadržati usredotočiti i pružiti vam dodatnu motivaciju naprijed! Strašni pokloni : Razmislite o medaljama kao i zasluženim značkim hrabrošću, snagom i odlučnošću; Oni zaslužuju da budu glasni i ponosni sa ovim elegantnim i elegantnim ekranom medalja! Što bi moglo biti bolje nego nagrađivati ​​ih ili sami sa strašnim medaljnim prikazom za prikaz svih medalja. Ova medalja sa poklon kutijom popularan je poklon za prijatelje ili porodicu. Specifikacija držača za ronjenje : Materijal : Željezna boja : mat crna Količina : 1pc Veličina : Držač medalja : 15.75inch / 40cm dugačka kutija : 8 inča / 43.5cm, dugačak od 17 inča. Paket uključuje : Medal Holder * 1 poklon kutija * 1 vijci * 6 sidra za suhozid * 6 Zidni odstojnici * 6 Zašto izabrati nas? Napravljen od premium čistog gvožđa, čvrst da drže teške medalje, a da ne budu savijeni. Medalni vješalice uključuju kompletan zidni komplet za ugradnju. Odlikuje se svim godinama. Muškarci / žene / dječaci / djevojke. Mogu lako pohraniti i izvaditi medalje. Dizajnirali smo ovu medalju za vas da vam date posebno mjesto za prikaz svojih dostignuća.

Deklarisana svojstva

Material:
iron
Color:
Matte black
Quantity:
1pc
Size:
Medal Holder:
15.75inch/40cm long
Box:
8inch/20.5cm wide, 17inch/43.5cm long, 3.3cm thick.
Package Includes:
Medal Holder*1:
Gift Box*1:
screws*6:
drywall anchors*6:
wall spacers*6:
Why choose Us?:
Made out of premium pure iron, sturdy to hold heavy medals without getting bent.:
Medal hangers include a complete wall mounting kit.:
It fits all age. Men/Women/Boys/Girls.:
Can store and take out medals easily.:
We've designed this medal hanger for you to give you a special place to showcase your achievements. Medal Hanger designed for marathon, triathlon, running, swimming, wrestling, gymnastics, karate, hockey, dance, soccer, volleyball, baseball, and basketball players.:
How to Install:
Step 1:
Mark the holes are drilled in a perfectly straight line with a balanced ruler.
Step 2:
Drill all the marked holes.
Step 3:
Insert the wall plugs into the drilled holes.
Step 4:
Screws go through the metal hanger, plastic spacer. Tighten the screws.

Najbolje ponude