• Novo
WLBHWL Organizator makeupa, kozmetički prikaz za usne za usne za usne i prozirni poklopac, organizatori kože za kupaonice, kupaonicu, radni stol i putovanja

WLBHWL Organizator makeupa, kozmetički prikaz za usne za usne za usne i prozirni poklopac, organizatori

KM 2.33

Iznos
Na skladištu

▲ Nadograđeni dizajn - Potpuno otvoreni dizajn Prozirni poklopac za skladištenje proizvoda za njegu kože, jednostavan za polaganje bocu koju želite Kutija za odlaganje šminke jednostavna je za upotrebu i ušteda prostora. Nije potrebna sklopa . ▲ Veliko skladištenje - Organizator šminke sa prozirnim poklopcem može pohraniti vašu šminku različitih oblika i veličina, dok ih držite organiziranim. Veliki gornji sloj i 3 odvojene ladice mogu držati četkicu za šminku, olovku za šminku, olovka, olovka za obrve, sjenilo, boca za nokte, boca za njegu kože ili ostale kože kozmetike i vodootporan - ukrašen prozirnim Otporan na prašinu i vodootporni poklopac za zaštitu šminke od vode i prašine, možete lako vidjeti predmete na vrhu kroz prozirni poklopac. Pogodno za spavaću sobu, kupatilo, svlačionica, noćni ormarić, komoda . ▲ Praktična i ekološki prihvatljiva - kozmetički prostor za odlaganje izrađen je od netoksičnog ABS plastike, visokokvalitetnog razbijanja za sprečavanje ozljeda i oštećenja. Moderan i jednostavan. Izgleda elegantno i ima mnogo zgodnih funkcija . Da li se još uvijek brinete o poklonima, prostor je veliki, otporan na prašinu i lako se nositi. Ovo je sjajan poklon za vašu kćer, djevojku, prijatelju ili sebi. Kutija za odlaganje šminke jednostavna je za upotrebu i ušteda prostora. Nije potrebna sklopa . ▲ Veliko skladištenje - Organizator šminke sa prozirnim poklopcem može pohraniti vašu šminku različitih oblika i veličina, dok ih držite organiziranim. Veliki gornji sloj i 3 odvojene ladice mogu držati četkicu za šminku, olovku za šminku, olovka, olovka za obrve, sjenilo, boca za nokte, boca za njegu kože ili ostale kože kozmetike i vodootporan - ukrašen prozirnim Otporan na prašinu i vodootporni poklopac za zaštitu šminke od vode i prašine, možete lako vidjeti predmete na vrhu kroz prozirni poklopac. Pogodno za spavaću sobu, kupatilo, svlačionica, noćni ormarić, komoda .

Deklarisana svojstva

Product Name:
Makeup Storage Box
Product material:
ABS material
Product size:
length 34* width 21.5* height 37.5 cm
Product function:
waterproof, with drawer and cover, removable
Applicable space:
bedroom bathroom
Package Contents:
1x Makeup Storage Box (Excludes other accessories demonstration in the picture)
Worry-free after-sales:
If you encounter any problems or purchase obstacles or suggestions, please feel free to contact us, we will provide 24-hour manual service to give you a satisfactory answer and the best solution.

Najbolje ponude